Jumbo-supermarkt krijgt eerste een 'kletskassa' voor mensen die graag een praatje willen maken

Toegevoegd op 11-07-2019

De Jumbo in Vlijmen is de eerste supermarkt in Brabant met een speciale 'kletskassa'. “Het is een nieuw soort kassa voor mensen die niet zo veel haast hebben en misschien wel behoefte hebben om een praatje te maken', vertelt Jumbo-topvrouw Colette Cloosterman-van Eerd vol trots, "we verwachten er echt heel veel van.”

De 94-jarige Christien Smits en minister Hugo de Jonge kwamen woensdag naar Vlijmen om de Alles Voor Mekaar koffiecorner te openen. Het koffiehoekje in de plaatselijke Jumbo-supermarkt moet een ontmoetingsplek worden voor ouderen en vrijwilligers.

Het project Alles Voor Mekaar, dat in Vlijmen iets meer dan een jaar draait, is een doorslaand succes. Het project brengt ouderen en vrijwilligers bij elkaar om bijvoorbeeld boodschappen te doen of een klusje in de tuin te doen.

Om de bekendheid van Alles Voor Mekaar groter te maken sloot ook de Jumbo zich aan bij het initiatief, met al gevolg de opening van het eerste sociale koffiehoekje in een Jumbo-vestiging. “We willen heel graag die rol zijn, die ontmoetingsplaats waar mensen elkaar ontmoeten”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd.

Lees verder bij Omroep Brabant

Laatste nieuwsberichten

Hieronder vindt u de laatste 5 nieuwsberichten die geplaatst zijn.

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank