Kan niet bestaat niet.

CV gegevens

 • Plaats: Vlijmen
 • Laatste update CV: 06-05-2019
 • Branche: Onderwijs en Pedagogiek, Werk en Personeel, Directie en Management
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Thuiswerk, Detachering/Interim, Vast contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 62 (31-12-1956)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

zie CV

Gewenste functie

Docentencoach/ leerlingenbegeleider/ Casemanager RCCM

Persoonlijke motivatie

 Met mijn 62 jaar ben ik nog steeds overtuigd van de gedachte dat een ieder zijn eigen talenten moet blijven ontplooien. Om die reden wil ik graag solliciteren naar functies die passen bij mijn kwaliteiten en mogelijkheden. Om diezelfde reden hoop ik ook dat u deze sollicitatie een eerlijke kans zult willen geven.
Al geruime tijd ben ik in het primair onderwijs werkzaam als leerkracht, intern begeleider, adjunct-directeur en (gedetacheerd) directeur.
Door omstandigheden die buiten het kader van dit schrijven vallen, ben ik niet meer in staat om in een volle groepssituatie te functioneren. Echter onderwijs geven aan een kleine groep kinderen (≤ 6 lln) of mogelijk individueel levert geen enkel probleem op.
Ik hanteer het principe dat “Kan niet” niet bestaat en dat er geen plafonds zijn. Indien zich onverhoopt een plafond voordoet, dan moet je die uitbreken en hoger leggen. Ik ben ze nog niet tegengekomen.
Vanwege dit principe heb ik me nu omgeschoold tot Casemanager RCCM.
Veel en vaak gevraagde kwaliteiten als toegankelijk, verbindend, integer, betrokken, inspirerend, proactief, zelfstandig, belastbaar, empathisch, stressbestendig en ondernemend en die beschikt over leidinggevende capaciteiten, analytisch ingesteld, reflecterend en zaken met humor benaderend, zijn op mij van toepassing.
Door mijn langdurige ervaring in het basisonderwijs zou ik niet alleen de ideale persoon zijn om leerlingen te begeleiden en/of onderwijsprocessen op een basisschool, maar tevens ook om zieke werknemers en hun werkgevers te helpen en begeleiden in hun revalidatie- en re-integratieproces. Door mijn opleiding tot casemanager kan ik ook adviseren op het gebied van preventie en duurzame inzetbaarheid. Vanwege mijn werkzaamheden in alle geledingen ken ik op alle fronten het klappen van de zweep. Door mijn opleiding tot Casemanager RCCM weet ik wanneer welke stap/ stappen het beste gezet kunnen worden zodat er een win-win situatie ontstaat voor zowel de werkgever als de werknemer. Dit kan voor u als werkgever een enorme kostenbesparing betekenen!
Door de combinatie van ervaring in het onderwijs en studie Casemanager RCCM weet ik hoe belangrijk het is om integer en discreet met privacygevoelige informatie om te gaan.
Mijn grootste kernkwaliteit is dat ik een teamplayer pur sang ben. Echter daar waar het nodig en vereist is, neem ik de verantwoordelijkheid en kan ik ook solistisch acteren.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Ervaren allround communicatiemedewerker

  Laatste update CV: 30-05-2019
  Plaats: Boekel, Noord-Brabant
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract

   Ik heb als allround communicatiemedewerker gewerkt bij Communication Services, het interne communicatiebureau van Wageningen University & Research (WUR) in Wageningen. Door een reorganisatie is mijn functie komen te vervallen. Daarna heb ik werkervaring opgedaan bij de afdeling Communicatie en Marketing van IBN in Uden en bij de communicatieafdeling van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Ik zou weer heel... Bekijk het complete CV

 • Ondernemende project manager is opzoek naar een nieuwe uitdaging

  Laatste update CV: 26-04-2019
  Plaats: Den Bosch, Noord-Brabant
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

  Woorden die mij omschrijven zijn: spontaan, energiek en betrouwbaar. In mijn werk heb ik oog voor detail, een hoog doorzettingsvermogen en ben ik soms een tikkeltje eigenwijs. Ik ben opzoek naar een coördinerende functie met uitdaging en mogelijkheden tot zelfontwikkeling. Mijn voorkeur gaat uit naar een bedrijf met een duidelijk doel, een goede werksfeer en enthousiaste werknemers. Het liefst werk ik... Bekijk het complete CV

 • Directie (-Staf, Co-Directie), Bestuur, Product-Management Supervisie

  Laatste update CV: 23-02-2017
  Plaats: Rijswijk Zh, Zuid-Holland
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Bijbaan, Freelance, Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

  Prima tot Zwolle Almelo Eindhoven daadwerkelijk toevoegbaar, door de intens lange Ervaring waardoor geen gebabbel, als het om de zaken gaat, nodig is. 2 tot max 3 dagen per week Aanwezigheid, en dus betaalbaarheid, is zeer goed mogelijk. Bekijk het complete CV

 • Enthousiatse aanpakker

  Laatste update CV: 06-02-2017
  Plaats: Goirle, Noord-Brabant
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

  Financieel gebied 1 Crediteurenadministratie. Het verzamelen van de achterliggende stukken van de facturen. Het invoeren en coderen van de facturen. Het verzorgen van het uitgaande betalingsverkeer. Het onderhouden van interne en externe contacten. Het analyseren en oplossen van eventuele verschillen. Controle en aanpassen gekoppelde facturen crediteurenpakket en onderhoudspakket. 2 Orderadministratie... Bekijk het complete CV

 • Office Manager, Management Assistent, Sr. Administratief medewerkster

  Laatste update CV: 13-10-2016
  Plaats: Geffen, Noord-Brabant
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract

  Wat kan ik voor u doen: Allround ervaren administratief professional met kwaliteiten in HRM, salarisadministratie, assistentie geven aan het management, behulpzaam, zelfstandig, gemotiveerd, georganiseerd, doel- en verkoopgericht, marketing meedenkend, opzetten van administraties, boekhoudkundig onderlegt, internationaal gericht met beheersing van de Engelse taal, organiseren van bijeenkomsten of evenementen, beslist... Bekijk het complete CV

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank