Officemanager met veel ervaring in officemanagement, marketing, communicatie

CV gegevens

  • Plaats: Vught
  • Laatste update CV: 31-10-2017
  • Branche: Handel, Juridisch, Reclame en Communicatie, Administratief en Secretarieel, Makelaardij en Vastgoed
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract
  • Rijbewijs: Ja
  • Leeftijd: 50 (23-04-1970)
  • Link naar dit CV
  • CV's in je mailbox?

Opleiding

HEAO

Gewenste functie

Officemanager

Persoonlijke motivatie

Commerciële, zelfstandige, hands-on spin in het web. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van project- en officemanagement en marketing & communicatie (retail en bureauzijde) ben ik zeer breed inzetbaar. Ik kom het beste tot mijn recht in een veelzijdige coördinerende en operationele rol (bijv. officemanager) binnen een kleine of niet al te grote organisatie waar het op prijs wordt gesteld dat ik meedenk en mijn mening geef.

Keywords:
Plannen, organiseren, klantgericht, commercieel, sociaal, cijfermatig, analytisch, ondernemend, communicatief, vooruit denken, snel schakelen, enthousiast.

Kenmerkend:
Ondernemersdochter met een halfvol glas | tikkie eigenwijs | doener | meten = weten | dol op cijfers en spreadsheets | schept graag orde in chaos | helpt mensen graag vooruit | kan niet zonder lijstjes en planningen | doorbijter | houdt ballen in de lucht | gelooft meer in voordenken dan in nadenken | kom maar op!
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
  • Veelzijdige medewerker

    Laatste update CV: 08-06-2020
    Plaats: Rosmalen, Noord-Brabant
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

     Ik wil graag aan de slag in een part-time functie. Ik ben veelzijdig inzetbaar, en kan goed zelfstandig werken. Ik zoek het liefst een baan in de omgeveing van 's-Hertogenbosch. Bekijk het complete CV

  • Beleidmedewerker

    Laatste update CV: 05-06-2020
    Plaats: Den Bosch, Noord-Brabant
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Vast contract

     Gewerkt als: Beleidsadviseur - mei 2019 tot mei 2020 Projectmanager - Feb 2017 tot sep 2017 Jurist - Nov 2013 tot Feb 2017 Bekijk het complete CV

  • Vriendelijke man zoekt een prettige werkplek.

    Laatste update CV: 24-04-2020
    Plaats: Oss, Noord-Brabant
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

    Heb 25 jaar ervaring in het onderwijs, en wil graag aan de slag in een andere tak van sport. Ik neem mijn kwaliteiten en ervaring vanuit het onderwijs mee, en mijn persoonlijke skills en eigenschappen. O.a.: gestructureerd, accuraat, gedreven, loyaal, verbinder.  Bekijk het complete CV

  • Ik ben op zoek naar een leuke baan in de administratie of vreemde talen

    Laatste update CV: 15-04-2020
    Plaats: Den Bosch, Noord-Brabant
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract

     Ik ben op zoek naar een baan waarin ik mijn talenkennis en administratieve waardigheden kan toepassen Bekijk het complete CV

  • Verzekerings- en bankadviseur zoekt leuke nieuwe uitdaging!

    Laatste update CV: 11-04-2020
    Plaats: Sint Michielsgestel, Noord-Brabant
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

     Het beste kom ik tot mijn recht in een baan als commercieel of administratief medewerker in de financiële dienstverlening. Mijn dienstverlenende, klantgerichte houding en accuratesse vormen hiervoor een goede basis. Ik ben gespecialiseerd in schadeverzekeringen en consumptieve kredieten en beschik over de actuele diploma’s WFT Basis, WFT Schade (particulier en zakelijk) en WFT Consumptief Krediet. Ik... Bekijk het complete CV

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank