Gezondheidspsychologen voor SITT Project

Baan gegevens

 • Bedrijf: 0031+630877292
 • Plaats: Breda
 • Plaatsingsdatum: 13-03-2018
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Den Bosch te zoeken

Algemene omschrijving

Een nieuw project binnen de GGZ en binnen Nederland! Onze opdrachtgever neemt hierin de lead. Ben jij als behandelaar op zoek naar afwisseling? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Onze opdrachtgever start met een hoog intensieve behandellijn trauma therapie: Specialized Intensive Trauma Therapy (SITT). Deze behandeling is bedoeld voor mensen met meervoudige trauma of complexe traumatische ervaringen. De behandeling richt zich alleen op PTSS klachten. Dit kortdurend intensieve behandel aanbod maakt onderdeel uit van een geïntegreerd breed op elkaar afgestemde behandel aanbod. De focus ligt op behandeling van PTSS en de gevolgen van jarenlange traumatisering.

Het innovatieve aspect van SITT is een korte behandeling voor klachten en psychisch lijden samenhangend met complexe PTSS, onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek.

De behandeling is primair gericht op het doen verminderen van de PTSS klachten van de cliënt. Het uitgangspunt van de behandeling is het herstel door gebruik te maken van op evidence based behandelmethodes zoals Imaginaire Exposure, exposure in vivo en EMDR (Eye Movement Desensitiziation and Reprocessing) afgewisseld met sport en psycho-educatie.

In de context van een multidisciplinair team:

 • Voert, zowel alleen als in teamverband, intake- en evaluatiegesprekken met cliënten.
 • Heeft kennis van psychodiagnostisch onderzoek
 • Stelt een behandelindicatie op en zorgt voor bespreking hiervan in het behandelteam.
 • Verricht complexe individuele- en groepsbehandelingen volgens aangewezen specialistische methodieken (EMDR, IE, NET, EFT, MFT e.d.)
 • Draagt bij aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van de aangeboden behandelingen
 • Draagt bij aan beleidsontwikkelingen ten behoeve van de eigen eenheid, de zorggroep en organisatie.
 • Draagt bij aan het TOP GGz karakter van de afdeling.
 • Fungeert als boegbeeld van de afdeling of is bereidt zich als boegbeeld te ontwikkelen.

Als behandelaar krijg je bij ons de kans voorop te lopen in een herstel ondersteunende omgeving, waar beleid wordt gemaakt door cliënten en medewerkers. Je bent GZ-Psycholoog van onder meer cliënten binnen de GGZ en SGGZ en daarnaast ben je behandelaar bij andere cliënten en neem je deel aan het multidisciplinaire overleg en aan intakes.

Het gaat om behandeltrajecten van 2 weken per cliënt. Het betreft een fulltime functie van ongeveer 24 - 36 uur per week.

Gestelde eisen

 • Een BIG registratie
 • Ervaring met behandelen van PTSS en complex trauma
 • Affiniteit/ervaring met de doelgroep en het multidisciplinair behandelen
 • Ervaring met het werken met zorgprogramma's en zorgpaden
 • Jij kan anderen inspireren, overtuigen en enthousiasmeren
 • Jij hebt een eigen visie, is kritisch en ontwikkelingsgericht

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.Aanbod

Maandag® detacheert hoger opgeleide professionals binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs en binnen de overheid. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en professionals tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering.

Uren

40uur

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 767 074 747

Informatie over 0031+630877292

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Professionals die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

0031+630877292
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Sociotherapeut tbs-kliniek/forensische psychiatrie

  Vandaag geplaatst door Samen in de Zorg Utrecht B.V.

  Wil jij op mentaal vlak worden uitgedaagd? Dan is dit jouw kans als sociotherapeut! Als sociotherapeut begeleid je, multidisciplinair en zelfstandig, groepen waarbij jij je richt op de sociotherapeutische onderdelen. Wat zijn verder belangrijke taken en zaken in deze functie:Je hebt ervaring en affiniteit met groepstherapeutisch werken met groepen.Je kunt op effectieve wijze je grenzen aangeven en bewaken.Je staat stevig in je schoenen.Je bent in staat om op overstijgend niveau contact te...

  Samen in de Zorg
 • Begeleider Ernstige Gedragsproblematiek

  Vandaag geplaatst door Samen in de Zorg 's-Hertogenbosch B.V.

  Je legt zoveel mogelijk de eigen regie bij de cliënt en kan goed inspelen op de individuele vraag van de cliënt en zijn netwerk. De begeleiding is intensief en individueel gericht en daar waar mogelijk worden cliënten naast elkaar begeleid.Je biedt ondersteuning om de bewoner een zo gelukkig mogelijk leven te bieden;Je ondersteunt bij de ADL zorg;Je speelt in op individuele zorgvragen van de bewoners;Je kunt flexibel meebewegen met bewoner en in het team, bent collegiaal en hebt gevoel voor...

  Samen in de Zorg
 • Voor jou als Verpleegkundige een vaste baan, trainingen en de mogelijkheid tot een auto!

  Gisteren geplaatst door Samen in de Zorg 's-Hertogenbosch B.V.

  De beschikbare banen die wij hebben, bevinden zich in 's-Hertogenbosch en omgeving en zijn in te vullen vanaf 24 uur in de week. Voor onze medewerkers organiseren wij diverse trainingen en workshops waar je een certificaat voor krijgt. Daarmee kan je je CV verrijken! Wij hebben mogelijkheden in de volgende sectoren:Ouderenzorg; Thuiszorg; Gehandicaptenzorg;GGZ;Ziekenhuis.

  Samen in de Zorg
 • Verzorgende IG Thuiszorg

  Eergisteren geplaatst door Samen in de Zorg 's-Hertogenbosch B.V.

  Als Verzorgende IG geef je zorg op maat aan de cliënten. Taken waar je je onder andere mee bezig zal houden zijn:Het ondersteunen van cliënten bij ADL;Het draaien van inpandige routes;Het uitvoeren verpleegtechnische handelingen;Rapporteren;Het opstellen en bijstellen van zorgleefplannen.

  Samen in de Zorg
 • Voor jou als Verzorgende IG een vaste baan, trainingen en de mogelijkheid tot een auto!

  Toegevoegd op 16-03-2018 door Samen in de Zorg 's-Hertogenbosch B.V.

  De beschikbare banen die wij hebben, bevinden zich in 's-Hertogenbosch en omgeving en zijn in te vullen vanaf 24 uur in de week. Voor onze medewerkers organiseren wij diverse trainingen en workshops waar je een certificaat voor krijgt. Daarmee kan je je CV verrijken! Wij hebben mogelijkheden in de volgende sectoren:Ouderenzorg; Thuiszorg; Gehandicaptenzorg;GGZ;Ziekenhuis.

  Samen in de Zorg

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank