Docent Engels 1e/2e graads bevoegd

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Eindhoven
 • Plaats: Eindhoven
 • Plaatsingsdatum: 13-09-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Docent Economie

  Gisteren geplaatst door Maandag® Eindhoven

  We zijn opzoek naar een docent economie die ons team komt versterken. Als docent economie weet jij precies hoe de markt in elkaar steekt en weet hier op een leuke manier hier enigszins je les op aan te passen. Jij bent verder een gedreven persoon die leerlingen uitdaagt om het beste uit jouw lessen te halen.

  Maandag®
 • Docent Scheikunde

  Gisteren geplaatst door Maandag® Eindhoven

  We zijn opzoek naar een docent scheikunde die met de klas vanuit de kern gaat bouwen aan de kennis van scheikunde. Als docent scheikunde weet jij de leerlingen uit te dagen om actief deel te nemen aan de les waardoor zij op een proactieve wijze de stof onder de knie krijgen. 

  Maandag®
 • Docent Engels gezocht

  Gisteren geplaatst door Maandag® Eindhoven

  Voor een opdrachtgever in de regio van Eindhoven zijn we per 30 maart opzoek naar een docent Engels met minimaal een 2e graads bevoegdheid. Het betreft een functie voor 0,2/0,3 FTE. Heb jij passie voor het vak Engels en zorg jij door middel van een goede voorbereiding voor de perfecte les dan zijn wij opzoek naar jou!

  Maandag®
 • Docent Frans

  Gisteren geplaatst door Maandag® Eindhoven

  Als docent Frans houd jij van Frankrijk, als je aan Frankrijk denkt denk je aan heerlijke baguettes, croissants maar ook de mooie taal die vaak wordt geassocieerd met de liefde. En die liefde voor de taal heb jij als docent Frans zeker!

  Maandag®
 • Docent Frans

  Toegevoegd op 21-02-2020 door Maandag® Breda

  Ben jij een flexibele, creatieve en inspirerende Docent Frans met ervaring in het voortgezet onderwijs? Lees dan gauw verder en solliciteer direct!Als Docent Frans weet jij leerlingen te inspireren. Jij vindt het leuk om mee te denken over de kwaliteit van het onderwijs en hoe deze hoog blijft. Jij weet dan ook goed een interessante invulling te geven van de lessen. Zo geef jij de leerlingen de kans om de Franse taal zich eigen te maken. Voor de klas staan betekent meer dan de onderwijstaken...

  Maandag®

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank