Docenten economie 1e of 2e graad

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Breda
 • Plaats: Breda
 • Plaatsingsdatum: 14-01-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Economie is overal! Kijk naar het journaal of sla de krant maar open. Jij laat leerlingen dit inzien door ze een economische bril aan te meten, waarmee ze inzicht krijgen in economische principes, ontwikkelingen en problemen. Als 1e of 2e graad docent economie stimuleer jij leerlingen in hun probleemoplossend vermogen en wakker jij de discussie omtrent economische onderwerpen aan. 

Je hebt een passie voor het vak economie en brengt graag kennis over aan leerlingen. Dit doe je op een creatieve manier die tot de verbeelding spreekt. Daarnaast ambieer jij afwisseling in je werk en ben je graag actief bij diverse scholen in regio Noord-Brabant. Als docent sta je stevig in je schoenen en bepaal jij duidelijke kaders in de klas. Een goed georganiseerde klassenmanagement is jou niet vreemd. Verder heb je oog voor het individu en pas jij jouw manier van onderwijzen aan op de individuele behoeften van de leerling. Van begin tot eind weet jij als docent economie jouw les in duidelijke banen te leiden. Leerlingen krijgen van jou de ruimte voor een grap, maar alleen op passende momenten. Jij maakt jouw lessen aantrekkelijk voor leerlingen door theorie af te wisselen met leuke praktijk opdracht of een interessante discussie.      

Maandag® Breda biedt je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken bij verschillende scholen. Dit kan in de vorm van een tijdelijk of vast dienstverband. Maak gebruik van jouw kwaliteiten als docent en ons uitgebreide netwerk binnen het onderwijs om je persoonlijke ontwikkeling verder vorm te geven.

Gestelde eisen

 • In het bezit van een 1e of 2e graad bevoegdheid voor Economie of in de afrondende fase van je opleiding Docent Economie;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring met het geven van Economie lessen binnen het voortgezet onderwijs of Middelbaar Beroeps Onderwijs;
 • Zorg dragen voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen;
 • Je bent gepassioneerd, pedagogisch en didactisch vaardig en communicatief sterk.
Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 682 123 825

Informatie over Maandag® Breda

Wat biedt Maandag® jou?Salaris op basis van CAO onderwijs zoals die nu luidt. Inschaling gebeurt op basis van opleiding en ervaring;Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;Reiskostenvergoeding ontvang je op basis van €0,19 per kilometer;Gedurende je opdracht word je begeleid door je accountmanager en recruiter.Het aantal uren, de startdatum en de standplaats zijn bespreekbaar.Valt er in deze vacature voor jou winst te behalen? Solliciteer dan direct op deze functie als docent economie.

Maandag® Breda
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Docent Installatietechniek

  Vandaag geplaatst door Maandag® Breda

  Jouw lessen richten zich op het ontwerpen of installeren van complete installaties die duurzaam, veilig en betrouwbaar zijn.Jij bent helemaal in je element als je lesgeeft op het MBO. In installatietechniek heb je veel ervaring en je vertelt je leerlingen in geuren en kleuren hoe dit vak in elkaar steekt.Je weet als geen ander dat je in de praktijk aan de slag moet om dit vak goed uit te kunnen voeren. Hierin begeleid je de leerlingen in hun stage en wanneer er extra begeleiding nodig is, sta...

  Maandag®
 • Docent ICT

  Vandaag geplaatst door Maandag® Breda

  Jij geeft les in een vak van deze tijd: ICT.Omdat jij vakkennis hebt en op de hoogte bent van de nieuwe ontwikkelingen in dit vak, kun je dit met veel enthousiasme overbrengen op jouw leerlingen. Zij zijn net zo nieuwsgierig als jij en willen alles weten van de systemen, besturingen en de werking daarvan.Jouw andere passie is lesgeven. Je bent goed in het creëren van lesmateriaal en weet precies wat elk individu nodig heeft om zijn leerdoelen te behalen.

  Maandag®
 • Docent Entree

  Gisteren geplaatst door Maandag® Eindhoven

  Ben jij een leerkracht die wel raad weet met een pittigere doelgroep dan reguliere mbo leerlingen? Dan heb ik jou nodig, voor een mbo school in de regio Eindhoven. Leerlingen die Entree opleidingen volgen die krijgen vakken zoals Nederlands, Burgerschap, Rekenen en overige keuzedelen. De leerlingen krijgen niet alleen les maar ook coaching en begeleiding in het onderwijs.Je krijgt te maken met de nodige afwisseling, en dat is alleen maar positief als je als docent Entree aan de slag wil.

  Maandag®
 • Docent Wiskunde

  Gisteren geplaatst door Maandag® Eindhoven

  Voor dit schooljaar zoeken wij voor verschillende opdrachtgevers enthousiaste docenten wiskunde. Als docent wiskunde is het voor jou een uitdaging om de leerlingen op een interactieve manier wegwijs te maken in de wereld van wiskunde. Je weet als geen ander dat wiskunde de leerlingen leert om probleemoplossend te denken. Kennis delen en bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren zijn voor jou redenen waarom jij ervoor gekozen hebt om voor de klas te gaan staan! Je hebt oog voor de...

  Maandag®
 • Docent procestechniek

  Gisteren geplaatst door Maandag® Eindhoven

  Als leraar procestechniek ben jij een nieuwe generatie technische vakmensen aan het opleiden. Je komt zelf uit het vakgebied en je bent gemotiveerd om met jou leerlingen te delen welke ervaringen jij in de praktijk hebt meegemaakt! Binnen het onderwijs is het dynamisch en flexibel als het aankomt op verschillende opdrachten, daarom is het een groot voordeel om via Maandag® de zekerheid te krijgen die belangrijk is.

  Maandag®

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank