Groepsleerkracht (vast dienstverband)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Breda
 • Plaats: Breda
 • Plaatsingsdatum: 10-01-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Je krijgt bij Maandag® als groepsleerkracht een ‘kijkje in de keuken' bij verschillende basisscholen in de regio van Breda, Tilburg en Den Bosch met de zekerheid van een vast dienstverband met leuke collega's en afwisselende projecten.


Hoe ziet het werken voor Maandag® er uit?

Jouw project van de afgelopen 3 maanden als groepsleerkracht groep 5 bij een basisschool in Tilburg loopt ten einde en ik bel je op omdat ik een nieuwe leuke opdracht voor je heb. Jij hebt bij mij aangegeven dat je graag aan de slag wilt in groep 8, goed nieuws! Ik heb een nieuwe uitdaging voor 4 maanden bij een basisschool in Breda als groepsleerkracht voor groep 8 en jij mag op gesprek! Na een leuk gesprek en een wederzijdse positieve indruk mag je starten. Je leert al snel je nieuwe collega's kennen en vindt het interessant om te zien dat de visie op onderwijs binnen deze school weer heel anders is ten opzichte van de school waar je eerder werkzaam was. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een nieuwe methode, doe je ook hier weer ervaring mee op wat je weer kan helpen bij je volgende opdracht. Zowel vanuit Maandag® als vanuit de school krijg je alle begeleiding jezelf te ontwikkelen. Ook is het bijwonen van het schoolkamp en het helpen in de voorbereidingen voor de schoolmusical een leuke extra bijkomstigheid. Al met al, weer een leuke opdracht via Maandag®. 


Wat wordt jouw volgende opdracht? 

Gestelde eisen

Wij vragen:

 • Zowel parttime als fulltime mogelijk, aantal uren in overleg;
 • Een PABO diploma of in de afrondende fase;
 • Je staat stevig in je schoenen en je bent flexibel;
 • Je bent op zoek naar uitdaging en afwisseling;
 • Je bent pedagogisch en didactisch sterk onderlegd.


Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000, > EUR 5000

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 612 454 981

Informatie over Maandag® Breda

Wat biedt Maandag® jou? -         Afwisselende opdrachten bij verschillende onderwijsinstellingen; -         Één op één begeleiding van jouw eigen recruiter en accountmanager; -         Een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (CAO PO);-         Reiskosten vergoeding €0,19 per kilometer of de mogelijkheid tot een leaseauto; -         Pensionregeling, vakantiedagen en vakantiegeld behoren ook tot de voorwaarden; -         Via de Maandag® Academy is er de mogelijkheid om diverse cursussen en trainingen te volgen om je zowel persoonlijk als voor de klas te ontwikkelen. 

Maandag® Breda
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Docent Installatietechniek

  Vandaag geplaatst door Maandag® Breda

  Jouw lessen richten zich op het ontwerpen of installeren van complete installaties die duurzaam, veilig en betrouwbaar zijn.Jij bent helemaal in je element als je lesgeeft op het MBO. In installatietechniek heb je veel ervaring en je vertelt je leerlingen in geuren en kleuren hoe dit vak in elkaar steekt.Je weet als geen ander dat je in de praktijk aan de slag moet om dit vak goed uit te kunnen voeren. Hierin begeleid je de leerlingen in hun stage en wanneer er extra begeleiding nodig is, sta...

  Maandag®
 • Docent ICT

  Vandaag geplaatst door Maandag® Breda

  Jij geeft les in een vak van deze tijd: ICT.Omdat jij vakkennis hebt en op de hoogte bent van de nieuwe ontwikkelingen in dit vak, kun je dit met veel enthousiasme overbrengen op jouw leerlingen. Zij zijn net zo nieuwsgierig als jij en willen alles weten van de systemen, besturingen en de werking daarvan.Jouw andere passie is lesgeven. Je bent goed in het creëren van lesmateriaal en weet precies wat elk individu nodig heeft om zijn leerdoelen te behalen.

  Maandag®
 • Docent Entree

  Gisteren geplaatst door Maandag® Eindhoven

  Ben jij een leerkracht die wel raad weet met een pittigere doelgroep dan reguliere mbo leerlingen? Dan heb ik jou nodig, voor een mbo school in de regio Eindhoven. Leerlingen die Entree opleidingen volgen die krijgen vakken zoals Nederlands, Burgerschap, Rekenen en overige keuzedelen. De leerlingen krijgen niet alleen les maar ook coaching en begeleiding in het onderwijs.Je krijgt te maken met de nodige afwisseling, en dat is alleen maar positief als je als docent Entree aan de slag wil.

  Maandag®
 • Docent Wiskunde

  Gisteren geplaatst door Maandag® Eindhoven

  Voor dit schooljaar zoeken wij voor verschillende opdrachtgevers enthousiaste docenten wiskunde. Als docent wiskunde is het voor jou een uitdaging om de leerlingen op een interactieve manier wegwijs te maken in de wereld van wiskunde. Je weet als geen ander dat wiskunde de leerlingen leert om probleemoplossend te denken. Kennis delen en bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren zijn voor jou redenen waarom jij ervoor gekozen hebt om voor de klas te gaan staan! Je hebt oog voor de...

  Maandag®
 • Docent procestechniek

  Gisteren geplaatst door Maandag® Eindhoven

  Als leraar procestechniek ben jij een nieuwe generatie technische vakmensen aan het opleiden. Je komt zelf uit het vakgebied en je bent gemotiveerd om met jou leerlingen te delen welke ervaringen jij in de praktijk hebt meegemaakt! Binnen het onderwijs is het dynamisch en flexibel als het aankomt op verschillende opdrachten, daarom is het een groot voordeel om via Maandag® de zekerheid te krijgen die belangrijk is.

  Maandag®

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank