Junior Technician

Baan gegevens

 • Bedrijf: YER Nederland B.V.
 • Plaats: Oss
 • Plaatsingsdatum: 15-06-2018
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance


Algemene omschrijving

Als Junior Technician binnen het IPT Implanon ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van multidisciplinaire storingen, het verbeteren van de apparatuur en het uitvoeren van controle- en onderhoudswerkzaamheden. Je verzorgt, onder begeleiding, de werkvoorbereiding voor het IPT m.b.t onderhoudszaken. Je bent actief op zoek naar structurele problemen en bent in staat deze te vertalen naar mogelijke oplossingen. Deze oplossingen implementeer je in samenwerking met andere technicians, operators en engineers en overige betrokkenen.

Je hebt als doel om ervoor te zorgen dat de apparatuur veilig, betrouwbaar en gekwalificeerd blijft binnen het IPT. Tevens draag je bij aan een zorgvuldig beheer van documentatie.

Naast je werk als Technician krijg je volop de gelegenheid om je zowel op technisch als op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Het MSD van vandaag is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met haar geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten biedt ze innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze is actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreid beleid, programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties.

De afdeling
Binnen Pharmaceutical Operations in Oss is IPT (Integrated Process Team) Implanon verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten ten behoeve van productie en levering van Implanon aan meer dan honderd landen. Implanon is een anticonceptiestaafje waarbij je voor meerdere jaren niet meer aan je anticonceptie hoeft te denken. Het staafje zit onzichtbaar in je bovenarm en is zo ontworpen dat deze continu een lage hormoondosis afgeeft aan je lichaam.
IPT Implanon verzorgt in Oss, met een team van circa 125 medewerkers, de productie van halffabricaat tot eindproduct. Dit gebeurt in een hypermoderne farmaceutische fabriek waarin de nieuwste (robot)technologieën toegepast worden. De productie-activiteiten vinden plaats in een 4-ploegenrooster.

Voor meer informatie ga naar msd.nl/werkenbijmsd/

Voor MSD in Oss zoekt YER een Junior Technician.

Benodigde kwalificaties & ervaring

 • Afgeronde MBO-opleiding, gewenst is een MBO- of HBO-opleiding richting Elektrotechniek/Automatisering of soortgelijk;
 • Goed technisch inzicht;
 • In staat om in verbeteringen te denken;
 • Analytisch;
 • Teamplayer met zelfstartend vermogen;
 • Klantgerichtheid;
 • In staat om verantwoordelijkheid te nemen;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Gestelde eisen

Zie omschrijving van de vacature.

Uren

Zie omschrijving van de vacature.

Informatie over YER Nederland B.V.

Wij zijn op zoek naar nieuwe ambitieuze collega's! Ben jij gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Kom dan ons team versterken!...
Lees meer over YER Nederland B.V.

YER Nederland B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Promonteur 5 ploegen

  Eergisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  Voert preventieve onderhoudsinspecties en reparaties aan alle machines, installaties, transportsystemen en randapparatuur in de productieafdeling uit en onderneemt (pro-actief) acties waar nodig Onderhoudt en repareert hydraulische en pneumatische installaties Verwisselt onderdelen en gereedschappen en stelt deze af Reviseert units en machines Maakt onderdelen volgens tekening, schets, model of mondelinge richtlijnen, met vaak grote nauwkeurigheid Analyseert storingen en lost deze op,...

  YER Nederland B.V.
 • Oproepkracht weekenden groenvoorziening

  Toegevoegd op 17-08-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever in Den Dungen zijn wij met enige regelmaat op zoek naar oproepkrachten in de groenvoorziening.Op donderdag of vrijdag kun je opgeroepen worden om in hetweekend te werken in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.Werktijden: Zaterdag ochtend 6.00-10.00 en/of zaterdagavond 18.00-21.00 en/of 7.30-10.30 uurWerkzaamheden: handmatige reiningingswerkzaamheden met handbezem of blazer of met een wagen prullenbakken legen.

  Olympia Uitzendbureau
 • Locatiemedewerker flexibel

  Toegevoegd op 17-08-2018 door Timing

  Wat ga je doen op zo'n dag?De uren dat je aan het werk bent houd je je bezig met het inzamelen van het afval van de kantoren. Denk voornamelijk aan koffiebekers, papier en karton.Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers, als het gaat om het inzamelsysteem. Het ophalen van het afval gaat op een efficiente manier waardoor je excellent service kan garanderen! Na een werkdag rapporteer je kort wat je allemaal gedaan hebt. Kortom een diverse dagindeling met sociaal contact

  Timing
 • Orderadministratie en Sales Support

  Toegevoegd op 17-08-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Wegens groei van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot voor 32 tot 40 uur per week. De meeste werkzaamheden zullen bestaan uit het administratief ondersteunen van de verkoopafdeling. Onderstaand vind je een greep van je werkzaamheden:Je bent met een team werkzaam in het administreren van order en inkoop ervan; Je ondersteunt hierbij de accountmanagers door verschillende administratieve taken van ze over te nemen; Je maak nieuwe klanten aan in het...

  Olympia Uitzendbureau
 • Assemblage 20 - 40 uur per week

  Toegevoegd op 17-08-2018 door Timing

  Heb jij ervaring met secuur werk? Ben jij handig, leergierig en flexibel inzetbaar? Dan ben jij de assemblage medewerker die wij zoeken. Voor onze opdrachtgever ga je producten in elkaar zetten. Het is belangrijk dat je kwaliteit levert en dus precies te werk gaat. Je zult het gehele productieproces te zien krijgen, zodat je ingedeeld kan worden op diverse deeltaken. Een deeltaak kan zijn het bijsnijden van foto's of het in elkaar zetten van lijsten. Het bedrijf is vier dagen in de week open...

  Timing

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank