Junior Technician

Baan gegevens

 • Bedrijf: YER Nederland B.V.
 • Plaats: Oss
 • Plaatsingsdatum: 15-06-2018
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Freelance


Algemene omschrijving

Als Junior Technician binnen het IPT Implanon ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van multidisciplinaire storingen, het verbeteren van de apparatuur en het uitvoeren van controle- en onderhoudswerkzaamheden. Je verzorgt, onder begeleiding, de werkvoorbereiding voor het IPT m.b.t onderhoudszaken. Je bent actief op zoek naar structurele problemen en bent in staat deze te vertalen naar mogelijke oplossingen. Deze oplossingen implementeer je in samenwerking met andere technicians, operators en engineers en overige betrokkenen.

Je hebt als doel om ervoor te zorgen dat de apparatuur veilig, betrouwbaar en gekwalificeerd blijft binnen het IPT. Tevens draag je bij aan een zorgvuldig beheer van documentatie.

Naast je werk als Technician krijg je volop de gelegenheid om je zowel op technisch als op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Het MSD van vandaag is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met haar geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten biedt ze innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ze is actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen ze met uitgebreid beleid, programma’s en samenwerkingsverbanden. Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4.500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties.

De afdeling
Binnen Pharmaceutical Operations in Oss is IPT (Integrated Process Team) Implanon verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten ten behoeve van productie en levering van Implanon aan meer dan honderd landen. Implanon is een anticonceptiestaafje waarbij je voor meerdere jaren niet meer aan je anticonceptie hoeft te denken. Het staafje zit onzichtbaar in je bovenarm en is zo ontworpen dat deze continu een lage hormoondosis afgeeft aan je lichaam.
IPT Implanon verzorgt in Oss, met een team van circa 125 medewerkers, de productie van halffabricaat tot eindproduct. Dit gebeurt in een hypermoderne farmaceutische fabriek waarin de nieuwste (robot)technologieën toegepast worden. De productie-activiteiten vinden plaats in een 4-ploegenrooster.

Voor meer informatie ga naar msd.nl/werkenbijmsd/

Voor MSD in Oss zoekt YER een Junior Technician.

Benodigde kwalificaties & ervaring

 • Afgeronde MBO-opleiding, gewenst is een MBO- of HBO-opleiding richting Elektrotechniek/Automatisering of soortgelijk;
 • Goed technisch inzicht;
 • In staat om in verbeteringen te denken;
 • Analytisch;
 • Teamplayer met zelfstartend vermogen;
 • Klantgerichtheid;
 • In staat om verantwoordelijkheid te nemen;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Gestelde eisen

Zie omschrijving van de vacature.

Uren

Zie omschrijving van de vacature.

Informatie over YER Nederland B.V.

Wij zijn op zoek naar nieuwe ambitieuze collega's! Ben jij gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Kom dan ons team versterken!...
Lees meer over YER Nederland B.V.

YER Nederland B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Parttime administratief medewerker inkoop

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Zorg jij ervoor dat de organisatie nooit mis grijpt aan voorraden en diensten? Kun jij snel schakelen en het inkoop team ondersteuning bieden? Dan zoeken wij jou!Dankzij jou is de voorraad dan ook altijd op orde en grijpt niemand mis.Een greep uit jouw werkzaamheden:telefonisch en per email beantwoorden van vragen over leveringen kom je er niet uit, doorverbinden naar de juiste collega of afdeling orderbevestigingen verwerken in het ERP-systeem monitoren van leveringen bij...

  Olympia Uitzendbureau
 • Magazijnmedewerker

  Gisteren geplaatst door Timing

  Ben jij de nauwkeurige medewerker die wij zoeken? Voor een bedrijf in Zaltbommel zijn wij opzoek naar een magazijn medewerker. In het magazijn ga jij aan de slag met het orderpicken en het verplaatsen van onderdelen naar de juiste plekken naar de productie. In de productie worden heftrucks gerepareerd. Nauwkeurigheid is dus zeker belangrijk om de productie in goede banen te leiden. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Reageer dan direct!

  Timing
 • Bijbaan: klantadviseur Staatsloterij gezocht in Eindhoven!

  Gisteren geplaatst door Timing

  Als telefonisch medewerker ga jij geïnteresseerde klanten van Staatloterij een mooie aanbieding doen. Je bent continu in gesprek met potentiele klanten, je kan dus goed luisteren en inspelen op de behoefte van de klant. Je doet dit alles in een bruisende open werkruimte waarbij er op zijn tijd ook ruimte is voor een lolletje met een collega. Ervaring in een callcenter is niet nodig, maar enthousiasme wel! Wat wij pas echt belangrijk vinden is dat jij gemotiveerd bent om van deze baan een...

  Timing
 • Word fulltime werkplekbeheerder in omgeving Utrecht/Randstad

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als fulltime werkplekbeheerder zorg jij ervoor dat iedereen een goed werkende computer, laptop en smartphone heeft.  Een probleem met de computer? Geen probleem jij gaat langs om te kijken waar het probleem ligt en neemt de medewerker mee in hoe je dit oplost. Naast het langsgaan bied je ondersteuning aan de eerste- en tweedelijns medewerkers om samen tot de beste oplossing te komen. Je zal zowel hardware- als softwareproblemen oplossen. Moet een werkplek opgezet...

  YoungCapital
 • HR Medewerker

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Taken:Arbeidsovereenkomsten omzetten Arbeidsovereenkomsten controleren op verschillen in contract uit het systeem en op papier Medewerkers invoeren in het systeem (bankrekeningnummer, loonheffingskorting etc)Mocht jij een echte hr-achtergrond hebben dan is verdieping in het takenpakket mogelijk.

  Olympia Uitzendbureau

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank