Samensteller/Lasser MIG/MAG

Baan gegevens

 • Bedrijf: Flingk Machinebouw
 • Plaats: Den Bosch
 • Plaatsingsdatum: 26-02-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Flingk machinebouw is een snelgroeiend bedrijf in de machinebouw. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines in de agrarische en grondverzet sector. Voor onze las afdeling zijn wij per direct op zoek naar een jonge, enthousiaste collega om ons team te versterken

Functie
als samensteller/lasser ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig lasgereed maken, samenstellen en aflassen van machineonderdelen, machines en constructiedelen uit profiel en plaatmateriaal vanaf tekening.

Gestelde eisen

Flingk zoekt een jonge teamplayer met:

 • MBO of gelijkwaardig
 • Ervaring MIG/MAG lassen
 • Een goede motivatie en teamgeest
 • Zelfstandigheid en accuratesse
 • Flexibele en collegiale instelling
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Uren

40

Meer informatie

Flingk biedt je:

 • Afwisselende werkzaamheden in een enthousiaste en ambitieuze omgeving
 • Opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een uitstekende werksfeer met prima collega’s
 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Locatie/Standplaats:
’s-Hertogenbosch / Heeswijk-Dinther

Voor meer informatie of eventueel je CV kun je contact opnemen met Marijn Berben:
+31 (0)73-6100404
marijn@flingk.nl

www.flingk.nl – www.facebook.com/flingk

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Informatie over Flingk Machinebouw

Flingk Machinebouw is opgericht door Marijn Berben en Niels van den Berselaar. Dit jong en dynamisch bedrijf, wat is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van machines gericht op de agrarische sector en de grondverzet industrie, is gevestigd in´s-Hertogenbosch – Noord Brabant. Door samenvoeging van de jarenlange ervaring van beide oprichters in engineering, productie en onderhoud bezit Flingk Machinebouw een breed scala aan kennis en ervaringen welke uitstekend van pas komen in de praktijk gerichte oplossingen die tot op de dag van vandaag in eigenhuis ontwikkeld worden.

Door een nauwe samenwerking met klant en leverancier kan Flingk Machinebouw naast uitstekende kwaliteit en perfecte service snel inspringen in klantspecifieke problemen. De hoge kwaliteit, flexibiliteit en snelheid, welke tekenend zijn voor Flingk Machinebouw, heeft ondermeer geleid tot een snelle en succesvolle uitbreiding van het dealernetwerk.

Het product portfolio van Flingk Machinebouw bestaat uit een zeer uitgebreide range van machines voor zowel de agrarische sector als de grondverzet industrie. Flingk Machinebouw streeft naar de continue verbetering van al haar producten waardoor op ons ingenieursbureau veel aandacht besteed word aan productinnovatie. Dit heeft ondermeer geleid tot diverse innovatieve producten welke door hun vernieuwende karakter en specifieke werking de efficiëntie voor de eindgebruiker aanzienlijk verhogen en fysieke belasting sterk reduceren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Flingk Kuilschuif, welke zowel de fysieke belasting als benodigde tijd sterk reduceert bij het bloot leggen van een sleufsilo.

Flingk Machinebouw
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Assemblagemedewerker regio Den Bosch

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Ben je op zoek naar een vaste baan bij een innovatief bedrijf in de techniek? Dan is deze vacature geschikt voor jou!Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde assemblagemedewerkers. In deze functie ga je onderdelen in elkaar zetten zodat het uiteindelijke product tot stand komt. Je bent iemand die kwaliteit levert en kritisch te werk gaat omdat je een significant onderdeel van de productielijn bent en daarbij is het belangrijk dat de takenop de juiste manier uitgevoerd...

  Olympia Uitzendbureau
 • Sjouwer tijdelijke opdracht

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wij zijn op zoek naar een fulltime Sjouwer voor de komende weken. Werktijden: 07.30 uur tot 16.30 uur. Het zijn zeer gestandaardiseerde productiewerkzaamheden. Daarnaast bestaat het grootste deel van jouw werkzaamheden uit het sjouwen van kunststof platen.

  Olympia Uitzendbureau
 • Automonteur, per direct!

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij een enthousiaste automonteur die kennis over de moderne techniek beheerst en heb je een passie voor het sleutelen aan auto’s? Samen met het team zorg je ervoor dat de auto’s van de klanten blijvend in topconditie verkeren. Wanneer je hier aan het werk gaat, bestaan je werkzaamheden onder andere uit:• Periodiek onderhoud uitvoeren;• Zelfstandig auto technische reparaties uitvoeren;• Grondige inspecties, analyses en diagnoses stellen.Ben je al een ervaren automonteur, of heb je pas net...

  Olympia Uitzendbureau
 • Metaalbewerker

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een opdrachtgever in Schijndel, nabij Den Bosch en Eindhoven, zijn wij op zoek naar een fulltime metaalbewerker. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit boren (in 2 mm platen) en tappen in plaat materiaal.Bij deze functie is het belangrijk dat je tekeningen kunt lezen. Wanneer je ook kunt afbramen en/of lassen, nodigen wij je ook uit te reageren. Hier zijn ook mogelijkheden in. Salaris is afhankelijk van kennis, ervaring en leeftijd.

  Olympia Uitzendbureau
 • Elektromonteur fulltime

  Toegevoegd op 18-04-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever in Boxtel zijn wij op zoek naar een elektromonteur. In deze functie ben je vooral bezig met het installeren van complete elektrotechnische installaties, het onderhouden en het vinden van technische oplossingen. Ook dien je affiniteit te hebben met camerabewaking, noodverlichting, datanetwerken en toegangssystemen. Het betreft een brede functie met veel afwisseling bij een enthousiast bedrijf!

  Olympia Uitzendbureau

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank