Samensteller/Lasser MIG/MAG

Baan gegevens

 • Bedrijf: Flingk Machinebouw
 • Plaats: Den Bosch
 • Plaatsingsdatum: 26-02-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Productiemedewerker in dagdienst gezocht

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Komende maanden fulltime aan de slag in dagdienst.Dankzij jou ontvangt de klant precies wat hij besteld heeft. Een schitterende kerstboomWat ga je precies doen?helpen met het opbouwen van de twee en halve meter hoge bomen de bomen zorgvuldig met de hand insealen de bomen vervolgens verzendklaar maken dit doe je door de dozen om de bomen heen te vouwen vervolgens zet je ze klaar voor verzendingHeb je nog niet zoveel ervaring in de productie? Geen probleem, dat leer je hier. Het is...

  Olympia Uitzendbureau
 • Medewerker Montage

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Banden monteren Banden balanceren Auto's uitlijnen Uitlaat / remblok / accu vervangen

  Olympia Uitzendbureau
 • Machinebouwer

  Vandaag geplaatst door Maintec Zuidoost Nederland

  In deze functie ga je als machinebouwer zelfstandig aande slag. Je monteert volgens tekening diverse technische systemen, modules encomplete machines die zowel mechanische als elektrische kennis vereisen. Nadatje de systemen in de werkplaats hebt opgebouwd zorg je ook voor de installatievan de systemen bij de klant op locatie. Verder verzorg je ook de juisteservice op locatie, zowel nationaal als internationaal. Je bent nauwkeurig,stressbestendig en bereid om internationaal te reizen.  Deze...

  Maintec
 • Ploegleider productieomgeving

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Kun je zelfstandig werken en ben je technisch onderlegd? Dan zijn wij op zoek naar jou!Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste fulltime ploegleider.Wat ga je doen?Machines bedienen. Productiemedewerkers aansturen. Toezien op de kwaliteit van de producten.

  Olympia Uitzendbureau
 • Inpakker t/m augustus

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever in Schijndel zijn we op zoek naar inpakkers voor aan een productielijn. De werkzaamheden lopen door t/m eind augustus. Er wordt in drie ploegen gewerkt; 22.00 - 06.00 uur/ 06.00 - 14.00 uur / 14.00 - 22.00 uur. Als je een bepaalde ploeg niet kunt werken kunnen we dit overleggen met de opdrachtgever. Ook als je niet alle dagen in de week kunt werken is dit bespreekbaar.

  Olympia Uitzendbureau

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank