Service Technicus

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Uden
 • Plaatsingsdatum: 01-02-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Service Technicus - ‘De allround technicus binnen de machinebouw’

Vacaturenummer UD-180202

Omschrijving:
In deze functie ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het aan de hand van tekeningen en schema’s reviseren en repareren van machines in de binnendienst. Later eventueel ook het aansluiten en inbedrijfstellen op locatie, alsmede het opsporen, analyseren en opheffen van de mechanische storingen (tevens licht elektrotechnisch). Als Service Technicus ben je verantwoordelijk voor een nette administratie en documentatie van je werkzaamheden. Wanneer je reist vertegenwoordig je het bedrijf bij de klanten, bent voor hen een luisterend oor en zorgt ervoor dat deze tevreden zijn. De functie zal zich in het begin vooral binnen afspelen, reizen naar klanten doe je later wat vaker (enkele keren per jaar ook buiten de Benelux). Uitdagende, zelfstandige en gevarieerde baan binnen een fraai technisch bedrijf.

Gestelde eisen

Opleiding:
MTS diploma richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.

Algemeen:
Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen een machinebouw- of werktuigbouwkundige omgeving. Je hebt een brede technische interesse en enige kennis van elektrotechniek. Besluitvaardig, zelfstandig, flexibel, stressbestendig, organisatietalent, resultaatgericht en analytisch zijn kenmerken die bij je persoon passen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Kennis van de moderne talen Nederlands en Engels in woord en geschrift, Duits is een pré.

Contractvorm:
Detachering met goede kans op vast dienstverband.

Uren

40

Meer informatie

Opdrachtgever:
Een internationaal georiënteerd bedrijf (Uden) gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van uiteenlopende machines en apparaten.

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Constructeur Bouw

  Gisteren geplaatst door Teqoia Eindhoven

  In deze functie ben je verantwoordelijkvoor het maken van constructieberekeningen van bouwkundige projecten;Invoorkomende gevallen maak je ook ontwerpen in een tenderfase;Je hebt een brede oriëntatie op techniek;Hierdoor bedenk je gemakkelijk alternatieve oplossingen voor problemen;Je analyseert en interpreteert projectgegevens op uitvoerbaarheid, aanpak enrisico’s;Je bekleed tevens een adviserende rol gezien  jouw ervaring.

  Teqoia
 • Production Engineer

  Gisteren geplaatst door Teqoia Eindhoven

  Ben jij op zoek naar een technisch verantwoordelijke functie in de machinebouw? Wij zijn per direct op zoek naar een Production Engineer.Als Production Engineer ben je de technisch deskundige, verantwoordelijk voor een bepaald deel van ons productieproces. Je taak is ervoor te zorgen dat dit productieproces optimaal verloopt en indien zich een verstoring voordoet deze in samenspraak met de monteur of samensteller oplost. De aandacht zal de komende jaren onder andere uitgaan naar mogelijkheden...

  Teqoia
 • Constructeur Civiel

  Gisteren geplaatst door Teqoia Eindhoven

  In deze functie ben je verantwoordelijkvoor het maken van constructieberekeningen van civiele projecten;In voorkomende gevallen maak je ook ontwerpen in een tenderfase;Je hebt een brede oriëntatie op techniek;Hierdoor bedenk je gemakkelijk alternatieve oplossingen voor problemen;Je analyseert en interpreteert projectgegevens op uitvoerbaarheid, aanpak enrisico’s.

  Teqoia
 • BIM / Systems Engineer

  Gisteren geplaatst door Teqoia Eindhoven

  Bij een tender ben je verantwoordelijk voorSystems Engineering en BIM;Je zorgt, binnen het team, voor het registeren van informatie, hetuitwerken van eisen en het afleiden van eisen;Je vertaalt dit inkwaliteitsplannen, procedures en werkwijzen;Je bent in staat de informatie te visualiseren en daarmee de randvoorwaarden enuitgangspunten van het ontwerp en de eisen te koppelen aan de modellen;Je bent een specialist die in staat is ommet behulp van diverse programmatuur het beste uit de...

  Teqoia
 • Projectbegeleider

  Gisteren geplaatst door Teqoia Eindhoven

  Jouw rol daarbij is het trekken van de kar, het “zien” vanwerk en het voorbereiden van de werkzaamheden die buiten worden uitgevoerd;Jebent daarnaast de drijvende kracht achter de planning, de documentenstroom, deinkoop, etc.;Je maakt de organisatie bewust en betrokken maakt op het gebiedvan kwaliteit;Heel goed begrijp jij wat er buiten moetworden gemaakt;Je denkt mee in alternatieve bouwmethodes, aanpak, materialisatie etc;In nauwe samenwerkingmet de Projectleider zorg jij voor het optimale...

  Teqoia

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank