Service Technicus

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Uden
 • Plaatsingsdatum: 01-02-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Elektromonteur

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever in Schijndel zijn wij op zoek naar een elektromonteur. In deze functie ben je vooral bezig met het installeren en het in bedrijfstellen van complete elektrotechnische installaties, het onderhouden en het vinden van technische oplossingen. Ook dien je affiniteit te hebben met camerabewaking, noodverlichting, datanetwerken en toegangssystemen. Het betreft een brede functie met veel afwisseling bij een enthousiast bedrijf.

  Olympia Uitzendbureau
 • Kanter

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een opdrachtgever in Boxtel, tussen Eindhoven, Den Bosch en Tilburg, zijn wij op zoek naar een kanter. Als kanter vouw je plaatmateriaal in de technieksector. Het vouwen van het plaatmateriaal wordt meestal met behulp van een (CNC) kantbank gedaan. Deze (CNC) kantbank wordt door de computer gestuurd en vouwt volgens een bepaald programma het plaatmateriaal in de gewenste vorm. Als kanter programmeer je de computergestuurde kantbank aan de hand van de tekeningen.

  Olympia Uitzendbureau
 • Werktuigbouwkundig Ingenieur

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een opdrachtgever in Schijndel zijn wij op zoek naar een fulltime werktuigbouwkundig ingenieur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen in 3D CAD van klant specifieke machines bestaande uit zowel mechanische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen inclusief besturingstechniek en software. Daarnaast voorzie je de machinebankwerkers en monteurs van informatie en uitleg voor het zo spoedig mogelijk verlopen van de fabricage van de machine. Heb...

  Olympia Uitzendbureau
 • Maintenance Technician E&I

  Toegevoegd op 21-09-2018 door Nobru Technisch Personeel B.V.

   In deze zelfstandige functie ben je vooral verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan verschillende soorten equipment en gebouwgebonden voorzieningen. Denk hierbij aan verlichtingsinstallaties, noodstroom, meet- en regelsystemen, verdeelinrichtingen en elektrische gereedschappen op verschillende afdelingen. Ook verricht je keuringen en ondersteun je bij thermografisch onderzoek. Na het afronden van je taken geef je de middelen bovendien weer vrij. Veiligheid,...

  Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Werkvoorbereider

  Toegevoegd op 21-09-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Wegens een groei van het bedrijf zoekt onze opdrachtgever een werkvoorbereider. Binnen deze dynamische functie binnen een innovatief bedrijf zijn op en den duur doorgroeimogelijkheden. Naast het organiseren van de werkvoorbereiding houd je je ook bezig met transportplanning en heb je dagelijks contact met de klant en leveranciers om ervoor te zorgen dat de producten tijdig en correct worden afgeleverd. Tevens verwerk je bestellingen en draag je zorg voor interne logistieke processen.

  Olympia Uitzendbureau

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank