Beveiligingsmonteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Uden
 • Plaatsingsdatum: 20-01-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als ervaren monteur weet jij alles van beveiligingsinstallaties. Jij bent verantwoordelijk voor het aanleggen, beheren, programmeren en onderhouden van deze installaties. Een mooie functie waarin jij met jouw eigen bus op pad bent en bij verschillende klanten in het hele land over de vloer komt.

Vacaturenummer: UD-210107

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van beveiligingsinstallaties. Denk hierbij aan inbraaksignaleringssystemen, brandmeldsystemen, camera- en toegangscontrolesystemen. Je verzorgt de inbedrijfstelling, begeleidt het in gebruik nemen en geeft instructies hieromtrent. Verhelpen van storingen en het uitvoeren van periodieke inspecties behoort ook tot jouw takenpakket. Er wordt gewerkt volgens normen en regelgeving die inhouden dat je verzorgd werkt en nadien alles goed documenteert. Ben je zelfstandig, werk je secuur en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan is deze functie, met veel eigen verantwoordelijkheid, wellicht iets voor jou!

Gestelde eisen

 •  MBO opleiding richting elektrotechniek (minimaal niveau 3);
 • aanvullende opleiding op het gebied van beveiligingstechniek is een pre;
 • je bent servicegericht, volhardend en stressbestendig;
 • altijd op zoek naar de best werkende oplossing bij structurele storingen;
 • in het bezit van een rijbewijs B.

Uren

32 - 40 uur per week.

Meer informatie

 Een professionele speler in het MKB. Gevestigd in Uden en gespecialiseerd in het installeren en beheren van elektrotechnische installaties in het hele land. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, als monteur in de buitendienst ben jij het visitekaartje! Jij verstaat de klant en vertaalt de vraag naar de nieuwste technieken.

Wat bieden we?
Vaste baan (fulltime óf parttime) met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! Een uitstekend salaris en dito secundaire voorwaarden. Om jouw rol goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een nette service bus, gevuld met gereedschap. Je werkt met de nieuwste apparatuur en gadgets en er zijn ruime opleidingsmogelijkheden.

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank