Production Manager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Den Bosch
 • Plaatsingsdatum: 13-09-2018
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Production Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de gehele productieomgeving. Hier worden elektronische componenten gemaakt die door eindklanten wereldwijd worden gebruikt bij industriële automatiseringsoplossingen. Dit met een zeer professioneel team van collega’s die onder jouw leiding het beste uit zichzelf willen halen. Jij bent de coach die makkelijk schakelt tussen alle lagen van de organisatie en bruggen weet te bouwen. Maar tevens ben jij de leider die staat en gaat voor het afdelingsbudget en afgesproken doelstellingen. Een goede kennis van een medium volume productieomgeving en zaken als Lean Manufacturing is hierbij belangrijk. Ben jij de spin in het web en zijn inspireren en motiveren een tweede natuur voor je? Streef je naar het allerbeste resultaat en ben je gewend om leiding te geven aan leidinggevenden? Dan spreken wij je graag!

Gestelde eisen

Opleiding:
Je beschikt over een technische HBO of WO opleiding, aangevuld met relevante trainingen.

Algemeen:
Je hebt ervaring als leidinggevende binnen een technische (productie)omgeving, waarvan enkele jaren op strategisch niveau. Ook ben je bekend met Six Sigma / Lean Manufacturing. Je ben technisch goed onderlegd kan in detail mee, maar bekijkt zaken vooral in breed perspectief (helikopterview). Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Uren

40 uur per week.

Meer informatie

 Een internationale organisatie (regio ‘s-Hertogenbosch) die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen en produceren van hightech elektronica systemen ten behoeve van de automatiseringsindustrie.

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Montagemedewerker

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een groeiende organisatie in Schijndel, nabij Den Bosch zijn wij op zoek naar een Montagemedewerker voor de afdeling Productie / Montage. In deze functie ga je kisten en andere verpakkingen monteren, assembleren en in elkaar timmeren. Werktijden zijn van 07.30 - 16.30 uur. Het betreft een fulltime functie.

  Olympia Uitzendbureau
 • Kanter

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een opdrachtgever in Boxtel, tussen Eindhoven, Den Bosch en Tilburg, zijn wij op zoek naar een kanter. Als kanter vouw je plaatmateriaal in de technieksector. Het vouwen van het plaatmateriaal wordt meestal met behulp van een (CNC) kantbank gedaan. Deze (CNC) kantbank wordt door de computer gestuurd en vouwt volgens een bepaald programma het plaatmateriaal in de gewenste vorm. Als kanter programmeer je de computergestuurde kantbank aan de hand van de tekeningen.

  Olympia Uitzendbureau
 • ( Leerling ) bandenwisselaar

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wij zoeken namelijk een enthousiaste fulltime bandenwisselaar ( in opleiding ) met twee rechterhanden. Je komt te werken in een klein team van 7 personen. De werktijden zijn/tussen 8.00-17.00 uur. Tussendoor zal je regelmatig een kopje koffie met z'n allen drinken om even te ontspannen. Normaal werk je op maandag t/m vrijdag, maar in drukke tijden zal er ook van je verwacht worden op zaterdag te werken wanneer nodig. Alle opties worden bekeken om jou een mooie toekomst in het bedrijf te...

  Olympia Uitzendbureau
 • Enthousiaste orderpickers gezocht!

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste orderpickers die fulltime aan de slag willen gaan in Veghel!In deze functie ga je producten voor de supermarkt picken. Je pickt orders met behulp van een elektrische palletwagen en een handscanner. Je krijgt een order op je scanner te zien. Vervolgens loop je naar de juiste rij toe pick je het product en dien je de barcode van het product te scannen met de handscanner.Je werkt in een omgeving van 2 graden. Daarom is het belangrijk dat je kunt werken in een...

  Olympia Uitzendbureau
 • Medewerker aanleg kunstgras sportvelden

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Heb jij altijd al willen weten hoe de velden worden aangelegd waarop jij sport? Voor deze functie zijn wij op zoek naar werknemers die meewerken met het aanleggen van kunstgras. Je houdt je voornamelijk bezig met het uitrollen, uitsnijden, leggen en verlijmen van het kunstgras. Als het werk goed bevalt is de kans zeer aanwezig dat rijden met de tractor ook aan je takenpakket wordt toegevoegd. Voor diverse (grote) sportclubs en bedrijven worden jaarlijks ongeveer 150 kunstgrasvelden aangelegd...

  Olympia Uitzendbureau

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank