Supplier Quality Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Den Bosch
 • Plaatsingsdatum: 12-09-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Als Quality Engineer ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het structureel analyseren en beoordelen van de kwaliteit van de producten en halffabricaten die geleverd worden door toeleveranciers. Hierbij rekening houdend met relevante geldende wet- en regelgeving, veiligheidsnormen en overeengekomen kwaliteitseisen. Je bereidt leveranciersaudits voor, voert deze uit en stelt aan de hand daarvan rapportages op en beveelt actiepunten ter verbetering. De externe audits zijn veelal binnen Nederland maar zo nu en dan ook daarbuiten en vertegenwoordigen ongeveer twintig procent van je werkzaamheden. Je houdt hierbij rekening met de onderlinge relatie en stimuleert een prettige samenwerking maar je schroomt niet de vinger op de zere plek te leggen. Verder analyseer en signaleer je trends en stel je voor de leveranciers KPI rapportages op. Uitdagende functie binnen een dynamische omgeving!

Gestelde eisen

Opleiding:
Je beschikt over een technische HBO opleiding, aangevuld met relevante QA cursussen. Een opleiding of goede kennis van Mechanica heeft de voorkeur.

Algemeen:
Je hebt ruime ervaring in een kwaliteitsfunctie binnen een industriële (productie)omgeving. Ervaring met en kennis van ISO9001, kennis van ISO14001 is een pré. Je bent bekend met Six Sigma / Lean Manufacturing. Je hebt oog voor detail maar je kunt het werk ook vanuit een breed perspectief bekijken (helikopterview). Goede communicatieve vaardigheden in de Engelse als Nederlandse taal.

Uren

Meer informatie

"Leveranciers bezoeken en (proces) verbetervoorstellen doen om de kwaliteit van het geleverde product te optimaliseren"

Een internationale organisatie (regio ‘s-Hertogenbosch) die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen en produceren van hightech elektronica systemen ten behoeve van de automatiseringsindustrie.

Interim functie, op basis van detachering.

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Montagemedewerker

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een groeiende organisatie in Schijndel, nabij Den Bosch zijn wij op zoek naar een Montagemedewerker voor de afdeling Productie / Montage. In deze functie ga je kisten en andere verpakkingen monteren, assembleren en in elkaar timmeren. Werktijden zijn van 07.30 - 16.30 uur. Het betreft een fulltime functie.

  Olympia Uitzendbureau
 • Kanter

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een opdrachtgever in Boxtel, tussen Eindhoven, Den Bosch en Tilburg, zijn wij op zoek naar een kanter. Als kanter vouw je plaatmateriaal in de technieksector. Het vouwen van het plaatmateriaal wordt meestal met behulp van een (CNC) kantbank gedaan. Deze (CNC) kantbank wordt door de computer gestuurd en vouwt volgens een bepaald programma het plaatmateriaal in de gewenste vorm. Als kanter programmeer je de computergestuurde kantbank aan de hand van de tekeningen.

  Olympia Uitzendbureau
 • ( Leerling ) bandenwisselaar

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wij zoeken namelijk een enthousiaste fulltime bandenwisselaar ( in opleiding ) met twee rechterhanden. Je komt te werken in een klein team van 7 personen. De werktijden zijn/tussen 8.00-17.00 uur. Tussendoor zal je regelmatig een kopje koffie met z'n allen drinken om even te ontspannen. Normaal werk je op maandag t/m vrijdag, maar in drukke tijden zal er ook van je verwacht worden op zaterdag te werken wanneer nodig. Alle opties worden bekeken om jou een mooie toekomst in het bedrijf te...

  Olympia Uitzendbureau
 • Enthousiaste orderpickers gezocht!

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste orderpickers die fulltime aan de slag willen gaan in Veghel!In deze functie ga je producten voor de supermarkt picken. Je pickt orders met behulp van een elektrische palletwagen en een handscanner. Je krijgt een order op je scanner te zien. Vervolgens loop je naar de juiste rij toe pick je het product en dien je de barcode van het product te scannen met de handscanner.Je werkt in een omgeving van 2 graden. Daarom is het belangrijk dat je kunt werken in een...

  Olympia Uitzendbureau
 • Medewerker aanleg kunstgras sportvelden

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Heb jij altijd al willen weten hoe de velden worden aangelegd waarop jij sport? Voor deze functie zijn wij op zoek naar werknemers die meewerken met het aanleggen van kunstgras. Je houdt je voornamelijk bezig met het uitrollen, uitsnijden, leggen en verlijmen van het kunstgras. Als het werk goed bevalt is de kans zeer aanwezig dat rijden met de tractor ook aan je takenpakket wordt toegevoegd. Voor diverse (grote) sportclubs en bedrijven worden jaarlijks ongeveer 150 kunstgrasvelden aangelegd...

  Olympia Uitzendbureau

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank