Werktuigbouwkundig Ingenieur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Schijndel
 • Plaatsingsdatum: 22-09-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Voor een opdrachtgever in Schijndel zijn wij op zoek naar een fulltime werktuigbouwkundig ingenieur.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen in 3D CAD van klant specifieke machines bestaande uit zowel mechanische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen inclusief besturingstechniek en software. Daarnaast voorzie je de machinebankwerkers en monteurs van informatie en uitleg voor het zo spoedig mogelijk verlopen van de fabricage van de machine.

Heb jij gevoel en affiniteit met het toepassen van werktuigbouwkundige contructie principes en houd je van een veelzijdig en relatief breed takenpakket? Reageer dan snel!

Gestelde eisen

 • Een werktuigbouwkundige opleiding HBO of WO
 • Interesse in ontwerpen van constructies
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Zelfstandig kunnen werken

Uren

40

Salaris

2300

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

 • Volgens CAO


Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar......
Lees meer over Olympia Uitzendbureau

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Montagemedewerker

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een groeiende organisatie in Schijndel, nabij Den Bosch zijn wij op zoek naar een Montagemedewerker voor de afdeling Productie / Montage. In deze functie ga je kisten en andere verpakkingen monteren, assembleren en in elkaar timmeren. Werktijden zijn van 07.30 - 16.30 uur. Het betreft een fulltime functie.

  Olympia Uitzendbureau
 • Kanter

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een opdrachtgever in Boxtel, tussen Eindhoven, Den Bosch en Tilburg, zijn wij op zoek naar een kanter. Als kanter vouw je plaatmateriaal in de technieksector. Het vouwen van het plaatmateriaal wordt meestal met behulp van een (CNC) kantbank gedaan. Deze (CNC) kantbank wordt door de computer gestuurd en vouwt volgens een bepaald programma het plaatmateriaal in de gewenste vorm. Als kanter programmeer je de computergestuurde kantbank aan de hand van de tekeningen.

  Olympia Uitzendbureau
 • ( Leerling ) bandenwisselaar

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wij zoeken namelijk een enthousiaste fulltime bandenwisselaar ( in opleiding ) met twee rechterhanden. Je komt te werken in een klein team van 7 personen. De werktijden zijn/tussen 8.00-17.00 uur. Tussendoor zal je regelmatig een kopje koffie met z'n allen drinken om even te ontspannen. Normaal werk je op maandag t/m vrijdag, maar in drukke tijden zal er ook van je verwacht worden op zaterdag te werken wanneer nodig. Alle opties worden bekeken om jou een mooie toekomst in het bedrijf te...

  Olympia Uitzendbureau
 • Enthousiaste orderpickers gezocht!

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste orderpickers die fulltime aan de slag willen gaan in Veghel!In deze functie ga je producten voor de supermarkt picken. Je pickt orders met behulp van een elektrische palletwagen en een handscanner. Je krijgt een order op je scanner te zien. Vervolgens loop je naar de juiste rij toe pick je het product en dien je de barcode van het product te scannen met de handscanner.Je werkt in een omgeving van 2 graden. Daarom is het belangrijk dat je kunt werken in een...

  Olympia Uitzendbureau
 • Medewerker aanleg kunstgras sportvelden

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Heb jij altijd al willen weten hoe de velden worden aangelegd waarop jij sport? Voor deze functie zijn wij op zoek naar werknemers die meewerken met het aanleggen van kunstgras. Je houdt je voornamelijk bezig met het uitrollen, uitsnijden, leggen en verlijmen van het kunstgras. Als het werk goed bevalt is de kans zeer aanwezig dat rijden met de tractor ook aan je takenpakket wordt toegevoegd. Voor diverse (grote) sportclubs en bedrijven worden jaarlijks ongeveer 150 kunstgrasvelden aangelegd...

  Olympia Uitzendbureau

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank