Informatie analist Logistiek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Enexis
 • Plaats: Den Bosch
 • Plaatsingsdatum: 31-07-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

In het kader van de transitie naar een nieuwe energiemarkt richt jij je vanuit het programma EneXt samen met de collega's van de business en ICT op een State of the art dienstverlening, en streef je naar een efficiënte en klantgerichte ketenwerking. Dit doe je door samen vanuit het agile team de huidige bedrijfsprocessen radicaal te herontwerpen en te digitaliseren binnen een nieuw en wendbare ICT landschap.

Als Informatieanalist Logistiek vertaal je de eisen en wensen vanuit de business naar user stories en verbetervoorstellen. Je bent vanuit je rol actief betrokken bij de ontwikkeling en inrichting, het testen en het implementeren van wijzigingen.
Je ondersteunt hierbij de product owners en gebruikers, komt met verbetervoorstellen gericht op efficiency en continuïteit en vertaalt deze naar oplossingen die passen binnen de transitie en doelarchitectuur.
Tijdens de duale fase blijf je samen met de logistieke ICT collega's verantwoordelijk voor de continuïteit van de huidige logistieke ICT keten. Hierbij ondersteun je de functioneel beheerders bij het analyseren en afhandelen van incidenten, probleem meldingen en serviceverzoeken.
ICT wil maximaal bijdragen aan eenvoudige, robuuste én flexibele processen en een bijbehorende organisatie. De bedrijfsketens, gericht op beschikbaarheid van energie en informatie voor klanten, vormen hierbij het uitgangspunt. Een opgeschoond en wendbaar ICT-landschap maakt mogelijk dat we snel en efficiënt veranderingen voor business en ICT kunnen uitvoeren.

Gestelde eisen

Functie-eisen en -wensen Verplicht Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (bijv. Informatica of Bedrijfskunde) en hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van functioneel beheer/informatie analyse en complexe ICT omgevingen. Je hebt ervaring met minimaal één van de volgende SAP modules: SAP Materials Management (MM), SAP (Extended) Warehouse Management (EWM), SAP Sales and Distribution (SD) en/of SAP Transportation Management (TM). Daarnaast heb je affiniteit met technologische ontwikkelingen binnen het logistieke vakgebied.

Onze ideale kandidaat heeft daarnaast ervaring met ITIL (incident-, change-, en problem management) voor complexe systemen en IT infrastructuur, ervaring met interfaces/integraties (middleware).

Je bent leergiering, je kunt zelfstandig werken maar je bent ook een teamspeler. Daarnaast weet je de juiste zaken prioriteit te geven en kun je de eigen werkzaamheden goed plannen en organiseren. Daarbij creëer je innovatieve oplossingen en neem je eigenaarschap voor het resultaat. Je spreek je makkelijk uit en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, overtuigend en hebt een klantgerichte houding. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch, maar je bent flexibel om één of meerdere dagen per week te reizen om op een andere Enexis locatie werkzaam te zijn.

Tot slot is het, vanwege veiligheidsrichtlijnen is het noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven.

Aanbod

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedag, maar kun je in totaal nog 35,5 dag bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget!

Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een bruto budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?

Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 15, met een inschaling tussen € 3.338,- en € 4.768,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. 
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken;

Screeningsbeleid

Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Het is vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem voor meer informatie contact op met Irene van Ballegooij (Corporate Recruiter) via  of bel/app naar 

06-15555245.

Uren

Zie tekst.

Salaris

€ 3.338 - € 4.768 p/m

Informatie over Enexis

In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werken we aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. De bedrijven binnen Enexis Groep zijn samen gedreven, snel en wendbaar. En zo kunnen we met onze ruim 4300 gedreven medewerkers de maatschappelijke eisen en de uitdagingen in de energiewereld aan. Door onze kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten, geven wij vaart aan de energietransitie. Een maatschappelijke rol die we ook in tijden van snelle verandering blijven waarmaken. Nu en in de toekomst.Binnen het bedrijfsonderdeel ICT zijn 4 domeinen ondergebracht, waaronder het domein Primaire Ketens. Binnen dit domein zijn ketengerichte ICT teams ondergebracht. Één van deze teams betreft het ICT Aanleg Primaire Infrastructuur (API) team. Het team bestaat uit ongeveer 20 collega's en biedt ondersteuning aan de IT systemen die in het logistieke bedrijfsproces vallen.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Releasemanager

  Gisteren geplaatst door de Volksbank

  ReleasemanagerDe maatregelen rondom COVID-19 hebben helaas ook impact op onze sollicitatieprocedure. Meer informatie vind je hier of neem bij vragen contact op met de recruiter.Zo ziet jouw baan eruitHoe sneller we IT-changes kunnen releasen, hoe sneller we kunnen inspelen op veranderende behoeftes van klanten, medewerkers en de maatschappij. Als releasemanager bij de Volksbank in Den Bosch ga jij voorop in de transitie naar agile releasen.Samen met je collega-releasemanager leid jij de...

 • Oracle APEX consultants (regio gebonden consultancy)

  Eergisteren geplaatst door CareerValue B.V.

  In deze functie word je ingezet op diverse uitdagende Oracle implementatie  trajecten. Deze trajecten worden zowel zelfstandig als in teamverband uitgevoerd. Momenteel is er voornamelijk vraag naar Oracle Apex consultants ,aangezien er veel Apex trajecten momenteel actueel zijn. Je probeert zo volledig mogelijk de klantvraag duidelijk te schetsen, waarnaar je technische oplossingen realiseert. Kortom een zeer veelzijdige functie met veel technische uitdagingen!

 • Software Engineer Industriële automatisering

  Eergisteren geplaatst door CareerValue B.V.

  Bij je nieuwe werkgever zul je aan de slag gaan Software Engineer. Je zult samen met vakkundige collega's ga je aan de slag om het meeste uit jezelf maar ook uit het werk te halen.Je zult je als Software Engineer bezighouden gaan houden met het ontwikkelen van PLC- en visualiseringsoftware, daarnaast zul je werken aan het ontwikkelen van besturingssystemen. Bij deze functie moet geen uitdaging te groot voor je zijn, complexe vraagstukken dagen je uit en halen het beste in je naar boven. Je...

 • .NET Developer voor TV

  Eergisteren geplaatst door CareerValue B.V.

  Het gaat om een uitdagende functie waarin je voor 80% zal ontwikkelen en voor 20% zorg moet dragen voor de architectuur, klantcontact en ondersteunen van de minder ervaren ontwikkelaars.In jouw nieuwe rol zal je voornamelijk inhouse aan de slag gaan, maar zal je zo nu en dan ook bij de klant langs moeten om product zo goed mogelijk te kunnen vertalen naar de software. Deze rol is officieel een Senior positie met op korte termijn doorgroeimogelijkheden naar een functie als Architect.Op het...

 • Cloud Service Engineer Software Integratie

  Eergisteren geplaatst door Enexis

  Om een goed beeld van de functie te schetsen vertelt collega Tim je graag meer over hoe zijn werk er daadwerkelijk uit ziet:‘Aan het begin van de dag hebben we binnen het team een stand-up, hierdoor heb ik dagelijks contact met al mijn collega's, ook als ik thuis werk. We werken in dit team in tweewekelijkse sprints, wat erg fijn en efficiënt wordt ervaren. Het leukste aan deze functie vind ik de afwisseling, ik houd er niet van om repeterende taken uit te voeren. Voorbeeld; vandaag denken we...

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank