Releasemanager

Baan gegevens

 • Bedrijf: de Volksbank
 • Plaats: Den Bosch
 • Plaatsingsdatum: 31-07-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Releasemanager

De maatregelen rondom COVID-19 hebben helaas ook impact op onze sollicitatieprocedure. Meer informatie vind je hier of neem bij vragen contact op met de recruiter.

Zo ziet jouw baan eruit

Hoe sneller we IT-changes kunnen releasen, hoe sneller we kunnen inspelen op veranderende behoeftes van klanten, medewerkers en de maatschappij. Als releasemanager bij de Volksbank in Den Bosch ga jij voorop in de transitie naar agile releasen.

Samen met je collega-releasemanager leid jij de livegang van softwareproducten van maar liefst 25 ontwikkelteams in goede banen. De day-to-day-business zeg maar. Daarnaast ligt jouw focus vooral op het realiseren van structurele technische verbeteringen in het releaseproces. Naast de kleinere weekreleases zijn er bij de Volksbank jaarlijks ongeveer acht grote ketenreleases. Die willen we opknippen in kleinere componenten. Zodat onze agile-teams dagelijks autonoom kunnen releasen en wij als bank supersnel kunnen inspelen op nieuwe behoeftes en maatschappelijke ontwikkelingen. 

Als release-expert zie jij voor je hoe het technisch IT-landschap van de Volksbank eruit zou moeten zien om dit waar te maken. En leid je de totstandkoming hiervan. Hoe je dat doet? Dat laten we voor een groot deel aan jou over. Jij bent de expert en dat straal je uit in alles wat je doet. De Volksbank is een groot bedrijf met een complex IT-landschap. Een bank die openstaat voor verandering en veel potentie heeft, maar waarbij ook zeker uitdagingen te overwinnen zijn. Jij bent degene die de bank in beweging krijgt en de beslissers stimuleert om de juiste strategische beslissingen te nemen.

Hier kom je te werken

Samen met je collega-releasemanager vorm je een gouden duo. Je collega kent de bank door en door, terwijl jij juist de frisse blik van buiten en de ervaring met het succesvol begeleiden van releasetransities meebrengt. Met z’n tweeën richten jullie je dedicated op het releaseproces. Daaromheen krijgen jullie hulp van een regelmatig wisselende gelegenheidscoalitie met collega’s die de taken voor een aantal deelonderwerpen op zich nemen. Met dit releaseteam bouw je aan een wendbare IT-organisatie voor een nog mooiere bank.

Jouw kwaliteiten

Als jij ergens voor gaat, dan ga je er ook écht voor. Met een sterke visie, een helder doel voor ogen en een doordacht plan verwezenlijk je structurele verbeteringen. Jouw talent om draagvlak te creëren benut je hierbij maximaal. Op alle niveaus: of je nu een ontwikkelaar of een directielid tegenover je hebt. Van complexe vraagstukken krijg je energie en werken onder tijdsdruk gaat je goed af. Sterker nog: juist op dat soort momenten ben jij degene die weet hoe je tot verantwoorde besluitvorming komt. 

Verder heb je:

 • Minimaal hbo-niveau.
 • Diepgaande kennis van releaseprocessen bij een grote organisatie met een complex IT-landschap en veel legacy-systemen.
 • Ervaring met het succesvol begeleiden van een transitie naar agile releasen (frequent en autonoom door agile-teams).

Solliciteren?

Klik op de "Solliciteer" button en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nikki Gunnink, E: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Uren

Zie tekst.

Salaris

€ 4.201 - € 6.463 p/m

Informatie over de Volksbank

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Releasemanager

  Gisteren geplaatst door de Volksbank

  ReleasemanagerDe maatregelen rondom COVID-19 hebben helaas ook impact op onze sollicitatieprocedure. Meer informatie vind je hier of neem bij vragen contact op met de recruiter.Zo ziet jouw baan eruitHoe sneller we IT-changes kunnen releasen, hoe sneller we kunnen inspelen op veranderende behoeftes van klanten, medewerkers en de maatschappij. Als releasemanager bij de Volksbank in Den Bosch ga jij voorop in de transitie naar agile releasen.Samen met je collega-releasemanager leid jij de...

 • Oracle APEX consultants (regio gebonden consultancy)

  Eergisteren geplaatst door CareerValue B.V.

  In deze functie word je ingezet op diverse uitdagende Oracle implementatie  trajecten. Deze trajecten worden zowel zelfstandig als in teamverband uitgevoerd. Momenteel is er voornamelijk vraag naar Oracle Apex consultants ,aangezien er veel Apex trajecten momenteel actueel zijn. Je probeert zo volledig mogelijk de klantvraag duidelijk te schetsen, waarnaar je technische oplossingen realiseert. Kortom een zeer veelzijdige functie met veel technische uitdagingen!

 • Software Engineer Industriële automatisering

  Eergisteren geplaatst door CareerValue B.V.

  Bij je nieuwe werkgever zul je aan de slag gaan Software Engineer. Je zult samen met vakkundige collega's ga je aan de slag om het meeste uit jezelf maar ook uit het werk te halen.Je zult je als Software Engineer bezighouden gaan houden met het ontwikkelen van PLC- en visualiseringsoftware, daarnaast zul je werken aan het ontwikkelen van besturingssystemen. Bij deze functie moet geen uitdaging te groot voor je zijn, complexe vraagstukken dagen je uit en halen het beste in je naar boven. Je...

 • .NET Developer voor TV

  Eergisteren geplaatst door CareerValue B.V.

  Het gaat om een uitdagende functie waarin je voor 80% zal ontwikkelen en voor 20% zorg moet dragen voor de architectuur, klantcontact en ondersteunen van de minder ervaren ontwikkelaars.In jouw nieuwe rol zal je voornamelijk inhouse aan de slag gaan, maar zal je zo nu en dan ook bij de klant langs moeten om product zo goed mogelijk te kunnen vertalen naar de software. Deze rol is officieel een Senior positie met op korte termijn doorgroeimogelijkheden naar een functie als Architect.Op het...

 • Cloud Service Engineer Software Integratie

  Eergisteren geplaatst door Enexis

  Om een goed beeld van de functie te schetsen vertelt collega Tim je graag meer over hoe zijn werk er daadwerkelijk uit ziet:‘Aan het begin van de dag hebben we binnen het team een stand-up, hierdoor heb ik dagelijks contact met al mijn collega's, ook als ik thuis werk. We werken in dit team in tweewekelijkse sprints, wat erg fijn en efficiënt wordt ervaren. Het leukste aan deze functie vind ik de afwisseling, ik houd er niet van om repeterende taken uit te voeren. Voorbeeld; vandaag denken we...

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank