Allround Hovenier

Baan gegevens

 • Bedrijf: Gras en Groen
 • Plaats: Den Bosch
 • Plaatsingsdatum: 25-01-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Allround Hovenier Aanleg Ben jij een hovenier die graag in alle vrijheid een tuinontwerp realiseert? Die blij wordt van goede gereedschappen en materialen en het beste uit een team vakmensen naar boven haalt? Dan zoeken we jou.

Gras en Groen heeft een vacature voor de functie van

Allround Hovenier


Gras en Groen is een hoveniersbedrijf in de regio Den Bosch met een topreputatie. Dat succes wordt voor een groot deel bepaald door het enthousiasme van onze medewerkers. Dat zijn mensen die ervan genieten om buiten te werken en in een hecht team iedere tuin mooi te maken. We zoeken een allround hovenier aanleg die met een gemotiveerd team de complete aanleg van de tuin kan verzorgen. Iemand die een ontwerp kan lezen en meteen weet dat deze tuin heel mooi gaat worden.

Een doorsnee werkdag

Zodra jij de dag begint, het liefst lekker vroeg, weet je wat je wilt. De tuin waar jij vandaag aan de slag mag, gaat een plaatje worden. Eerst klets je in de bedrijfsbus bij met je collega’s. Na de sportuitslagen nemen jullie samen de opdracht door. Je leest de tekening en het eindresultaat zie je al voor je. Je bent vol vertrouwen, want je weet dat je de beste materialen bij je hebt en een team van goede mensen. Iemand die in opleiding is, neem je graag onder je hoede.

Aangekomen bij de klant, bekijk je precies hoe het ervoor staat. De taken worden verdeeld en iedereen doet zijn werk. Je houdt van zelfstandig werken. De sfeer is goed en de dag vliegt om. Het typisch Hollandse weer wil nog wel eens verrassen. Maar dat boeit jou totaal niet. Zomer, winter, zon of regen; onverstoord maak je af waar je voor gekomen bent. In de bus terug is iedereen voldaan. Je kijkt terug op de dag en spreekt af hoe jullie het morgen aan gaan pakken. Vrijdag, dat is de beste werkdag van de week. Dan sluit je ’s middags af met een drankje op de zaak, gezellig met zijn allen. Gras en Groen is een team en jij hoort daar bij.

Gestelde eisen

 • Je hebt een MBO diploma niveau 3 of 4, liefst in Groen.
 • Je weet hoe je een tuin moet aanleggen, van het grondwerk tot de bestrating, van het beplanten tot plaatsen van schuttingen. De afwisseling in het werk vind jij een uitdaging.
 • Je kunt zelfstandig werken en bent tegelijkertijd een teamplayer. Collega’s weten dat ze jou om advies kunnen vragen.
 • Je bent fit en niet vies van hard werken.
 • Je hebt een rijbewijs BE

Uren

40

Salaris

N.O.T.K.

Meer informatie

 Wat biedt Gras en Groen jou?

 • Een afwisselende baan in de buurt van Den Bosch.
 • Een vast contract met werk dat niet seizoensgebonden is, het hele jaar door.
 • Een goed salaris conform de CAO, tussen 2600 en 3100 euro bruto per maand (ft).
 • Een plekje in ons team waar je gewaardeerd wordt en je thuis voelt.
 • De kans om te groeien in je vak. Als jij extra opleiding wilt, regelen we dat voor jou.
Waarom je hier wilt werken
Gras en Groen is een hoveniersbedrijf dat in 2009 werd opgezet door Gordon van Ooijen en Mart van den Bersselaar. Ze hadden genoeg van een drukke kantoorbaan en wilden lekker buiten werken; gewoon lekker je handen uit de mouwen steken. Nog steeds werken ze regelmatig mee met de teams. Volgens hen is het de enige manier om zeker te weten dat alle medewerkers hun werk graag en goed kunnen doen en dat klanten 100% tevreden zijn.

Wie hier werkt, maakt deel uit van een hecht team. Heb je iets nodig om je werk beter te kunnen doen? Alles is bespreekbaar. Dat geldt ook voor je werktijden en vakantieperiodes. Als jij een gemotiveerde, harde werker bent, zul je merken dat heel veel mogelijk is.

Solliciteren op de functie van Allround Hovenier

Heb je zin om aan de slag te gaan? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton.

We zoeken het hele jaar door enthousiast personeel, daarom heeft deze vacature geen einddatum.

Indien we wederzijds tot een overeenkomst komen kun je per direct aan de slag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Hovenier, Allround Hovenier, Groenvoorziening, vacature ’s-Hertogenbosch, MBO Groen, Tuinbranche

Informatie over Gras en Groen

Gras en Groen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank