Lassers

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec B.V.
 • Plaats: Veghel
 • Plaatsingsdatum: 01-01-2013
 • Werkniveau: LBO / VMBO, MBO, HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Den Bosch te zoeken

Algemene omschrijving

Voor een relatie zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround lassers.

Je kan zelfstandig leidingen samenstellen en aflassen (TIG- en/of MIG lasproces). De werkzaamheden worden uitgevoerd in de werkplaats of op locatie. Het ondersteunen van de buitenmontage in binnen- en buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Gestelde eisen

- Ervaring als lasser
- In bezit van TIG en MIG/MAG certificaten

Uren

Flexibel

Informatie over Maintec B.V.

Gespecialiseerd in het maken van hogedrukleidingen.

Maintec B.V.
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op DenBoschVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Den Bosch.
 • Productiemedewerker Beitslijn

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Je hebt oog voor kwaliteit, betrokkenheid en snelheid. Daarnaast wil je graag onderdeel zijn van een team, waar de collega's jouw inzet en inbreng waarderen.

  Olympia Uitzendbureau 's-Hertogenbosch
 • Allround monteur in ploegen

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Dankzij jou blijven de lijnen draaien, kunnen de mensen in de productie verder werken en heeft iedereen op tijd zijn brood in huis.Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:Het aanpassen van bestaande installaties; Het opzoeken en oplossen van storingen op elektro en mechanisch gebied; Preventief onderhoud aan machines en productielijnen; Administratief bijhouden van de werkzaamheden; Meedenken over verbeterprocessen.Je komt te werken in een klein team van techneuten en gaat...

  Olympia Uitzendbureau 's-Hertogenbosch
 • Fulltime tandtechnieker in regio Veghel

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Heb jij een diploma voor tandtechnieker en ben jij per direct beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ervaring is niet noodzakelijk want het bedrijf wil je graag de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Je zal fulltime en zelfstandig als tandtechnieker gaan werken.

  Olympia Uitzendbureau 's-Hertogenbosch
 • Onderhoudsmonteur

  Gisteren geplaatst door Maintec Eindhoven

  Voor een relatie zijn wij op zoek naar een hiƫrarchisch onderhoudsmonteur. De onderhoudsmonteur:- repareert en onderhoudt zelfstandig dan wel in opdracht benzine- en dieselmotoren, hydraulische systemen en werktuigbouwkundige gereedschappen.- instrueert monteurs op technisch gebied inzake het gebruik en bediening van machines- draagt zorg voor het plaatsvinden van verplichte keuringen- bedient zo nodig machines- bestelt en beheert gebruiksmaterialen.Herken jij jezelf in deze omschrijving?...

  Maintec
 • Zelfstandige Elektromonteurs Industrie

  Gisteren geplaatst door Maintec

  Voor diverse opdrachtgevers in de regio Brabant en Limburg, zoeken we zelfstandige elektromonteurs voor projecten in de industrie.Je werkt zelfstandig of in een team aan procesinstallaties en produktiemachines bij diverse opdrachtgevers in de regio Brabant en Limburg.De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het installeren van o.a. schakelmateriaal, kasten, panelen en kabelbanen.Het uitvoeren van reparatie en onderhoudswerkzaamheden en het testen van bedrading en bekabeling.

  Maintec

DenBoschVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Den Bosch

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Den Bosch? Op de DenBoschVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

DenBoschVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 733
 • Aantal bedrijven: 64
 • Aantal CV's: 222